Amsterdam - Roermond - Spijkenisse
Amsterdam - Roermond - Spijkenisse

Laat Je Ogen Er Tien Jaar Jonger Uit Zien...

Mijn ogen zeggen dat ik 50 ben, maar na het gebruik van Contours RX voor een instant ooglift, zou je dat nooit weten...

29-03-2021
Door: Linda de Vos (Blogger, moeder en binnenkort oma)
Al 53.290x gelezen!

Toen ik in de twintig was, droeg ik nauwelijks make-up. 
Ik deed dan wat mascara op en liep de deur uit. Ik was trots op mijn natuurlijke schoonheid, fris uitziend gezicht en rimpelvrije, gladde huid. Maar tegenwoordig, als ik in de spiegel kijk, herken ik nauwelijks de persoon die naar me terugkijkt.

" Woorden die mijn ogen zouden kunnen beschrijven: Hangend, slap, futloos, moe."

Bio

Hallo, ik ben Linda! 
Ik ben een moeder, binnenkort oma, en echtgenote. Ik ben altijd een groot voorstander geweest van natuurlijke remedies en niet-invasieve oplossingen voor gezondheid en schoonheid. 

Ik ben altijd op zoek naar innovatieve schoonheidsproducten en hulpmiddelen waarmee mensen zich van binnen en van buiten mooi voelen.

Als het gezegde luidt: "je ogen zijn de vensters voor je ziel", zou je dan geen prachtige gordijnen willen? Mijn oogleden zijn door de jaren heen zwaar getroffen. Soms denken mensen dat ik treurig, boos of moe ben vanwege mijn hangende oogleden.

Wat ik echt nodig heb, is een soort onmiddellijke, wonderoplossing. Iets dat geen pijn doet en snel werkt! 

Ik heb mijn opties afgewogen, maar alles brengt tegenwoordig een hoog risico met zich mee voor wat een kleine beloning zou kunnen zijn.

Fillers?

Fillers zijn erg populair, maar ik ben nog nooit zo goed geweest met naalden en ik weet niet zeker of ik er klaar voor ben. Voor iemand zoals ik die zelden make-up draagt, zouden fillers een dramatische ingreep zijn. Ik vind de kosten ook behoorlijk prijzig.

Dure behandelingen?

Of je nu een dag naar de spa gaat of een kliniek die gespecialiseerd is in huidverstrakking, de kans is groot dat je honderden, misschien zelfs duizenden euro's uitgeeft. Van stralingbehandeling tot de populaire 'vampire' gezichtsbehandelingen, het kan meer kosten dan je verwacht. Geweldig als je wat aan zelfzorg wilt uitgeven of een dag in de spa met de dames wilt doorbrengen, maar niet als een alledaagse oplossing.

Chirurgie?

Ik hoef hier niets uit te leggen! Cosmetische of reconstructieve chirurgie op een deel van je lichaam, is niet voor iedereen weggelegd. Als je de pijn niet aankan (zoals ikzelf), het geld niet hebt en het je niet kunt veroorloven om vrij te nemen van je werk om te herstellen, is dit misschien niet de oplossing voor jou.
Was er maar een manier om je te laten zien wat de resultaten waren VOORDAT je onder het mes ging ...

Is 50 de nieuwe 20?

Een paar maanden geleden vierde ik de grote 5-0.

Toen ik me klaarmaakte voor mijn uitbundige verjaardagsdiner, kreeg ik bijna een meltdown. Ik rommelde door mijn kast en ik had het gevoel dat ik niets had om aan te trekken. Ik keek in de spiegel en mijn gezicht zag er oud uit, mijn ogen waren moe en ik herkende mezelf niet meer.

Ik belde mijn vriendin Saskia om wat morele steun te vragen. Ze is 55, net met pensioen en ziet er altijd fantastisch uit. Ze draagt ​​haar leeftijd goed en straalt zelfvertrouwen uit.

"Ik weet niet wat er met me aan de hand is, Saskia!" Snikte ik, huilend op de vloer van mijn slaapkamer.

"Je moet van de vloer opstaan als we de reservering voor je verjaardag willen halen!" Ze giechelde en hielp me van de vloer. Ik denk dat het een beetje grappig was om een ​​volwassen vrouw te zien huilen om wat ze aan moest.

“Ik heb precies hetzelfde meegemaakt toen ik 50 werd. Jeetje, ik ging al kapot toen ik 30 werd! Ik weet dat het niet zo lijkt, maar ik had het moeilijk om mijn ouder wordende lichaam te accepteren, vooral mijn gezicht. "

Ik was hier echt door verrast. Ze is altijd zo zelfverzekerd!

"Wil je een klein geheimpje weten? Elke ochtend, voordat ik aan mijn dag begin, heb ik een routine waardoor ik me jong, mooi en zelfverzekerd voel ... Ik begin met een supergezonde smoothie en na een lekkere warme douche breng ik corrigerende strips aan op mijn ogen. En dat is het! Ik ben klaar om de deur uit te gaan. Geen oogschaduw, geen make-up. Gewoon mijn natuurlijke gezicht met een onmiddellijke ooglift!"

Saskia haalde haar make-up etui tevoorschijn en liet me exact dezelfde correctiestrips zien die ze gebruikt:

“Je kunt andere merken proberen, maar deze is echt de beste die er is. Elke keer dat ik ze draag, voel ik me zelfverzekerder en schaam ik me niet voor mijn hangende ogen. Geeft me het gevoel dat ik in de twintig ben! "

Dit Is HET Geheim...

Als je nog nooit hebt geprobeerd (of hebt gehoord van) corrigerende strips voor je ogen, is het de bedoeling dat ze je oogleden opnieuw definiëren en opnieuw contouren. Ze worden gemakkelijk op je oogleden aangebracht en creëren een mooie, natuurlijke vouw voor jeugdige, grotere, krachtigere ogen.

Deze corrigerende oogstrips kunnen elke dag worden gedragen, zodat u uw oogleden opnieuw kunt contouren voor uw ideale look. Ik droeg een week lang Contours RX aan het ene oog en een generiek merk aan het andere. 

Hier zijn mijn resultaten:

Dag 1: 

Toen ik de doos voor Contours Rx opende, was ik aangenaam verrast dit te zien. Het wordt geleverd in een handig doosje om alle strips op orde te houden met een pincet om de strips gemakkelijk van het vel te tillen.

Als je de handleiding volgt, is het vrij eenvoudig toe te passen. Ze zien er natuurlijk uit, de strip is doorschijnend en past goed in mijn huid (ik heb een olijfkleurige huidskleur) en het is super comfortabel. Ik merk nauwelijks dat het er is! En nog belangrijker: mijn ooglid ziet er opgetrokken uit!

Als ik het generieke merk nu vergelijk met Contours Rx, vermoed ik dat deze misschien 3 mm - 4 mm breed is? Het wordt niet geleverd met een pincet en beide zijden van de strip zijn plakkerig. Het is een beetje moeilijk om op te pakken, maar als ik het eenmaal doe en op mijn oog plaats, lijkt het op zijn plaats te blijven.

Dag 2: 

Nadat ik beide strips had gedragen, ontdekte ik dat Contours Rx de hele dag op zijn plaats bleef, maar het andere merk verloor zijn plakkerigheid na vier uur en viel er gewoon af. Het viel er ook af op het slechtst mogelijke moment! Ik was aan het betalen voor een kop koffie toen de barista beleefd fluisterde: "Pardon, maar ik denk dat je ooglid loslaat". Ik kon wel door de grond zakken!

Het generieke merk maakte mijn ooglid ook een beetje rood en jeukerig, dus ik denk niet dat ik ze zal blijven dragen. Ik ben bang dat het een allergische reactie kan zijn op de lijm of het materiaal van de strip. Contours Rx is dermatologisch getest, van medische kwaliteit, latexvrij (dit is waarschijnlijk wat in het andere merk zat) en hypoallergeen. Geen wonder dat het zo comfortabel aanvoelt!

Wauw! Wat een verschil!

Vandaag draag ik Contours Rx op beide oogleden, de 6 mm geeft zo'n natuurlijke lift. Ik draag niet te veel make-up behalve mascara, dus ik denk dat deze breedte perfect is voor mijn dagelijkse look.

Dag 4: 

Tot nu toe ben ik extatisch met de resultaten die ik heb behaald met Contours Rx. Ik vind het fijn dat ze wegwerpbaar zijn, dus ik kan elke dag een fris nieuw paar dragen!

Ik zie een merkbaar verschil in mijn ogen en ik krijg complimenten van iedereen! Iemand vroeg me zelfs of ik ‘onder het mes’ was gegaan! Ze waren geschokt toen ik ze mijn geheimpje vertelde.

Dag 7: 

Vanavond ga ik naar een chic werkevenement. Na het aanbrengen van de strips heb ik mijn oogschaduw naadloos aangebracht! Ik hou van de diepte die de strip mijn oog geeft en hoe netjes de make-up eruit ziet. Ik kan niet wachten om te pronken met mijn nieuwe look!

Mijn conclusie:

Als je slappe, hangende, vermoeide ogen hebt en op zoek bent naar een natuurlijk alternatief om je die top uitstraling te geven, moet je Contours Rx proberen. Dit is de veiligste en gemakkelijkste manier om strakke, jeugdige ogen te krijgen. Ik draag ze elke dag als onderdeel van mijn dagelijkse routine. Ik voel me zekerder over mezelf en mijn uiterlijk. Ik dacht niet dat ik me weer zo zou voelen, vooral niet in de vijftig.

Voor iedereen die op zoek is naar dit verbazingwekkende schoonheidsgeheim, zal ik de onderstaande link opnemen. De eerste keer dat ik probeerde te bestellen, waren ze allemaal uitverkocht. Dus als ik jou was, zou ik waarschijnlijk een voorraad inslaan! Je kunt er echt niet te veel hebben, aangezien je ze waarschijnlijk ook elke dag zult dragen!

Reviews:

 (geverifiëerde aankoop) 
29-03-2021
⭐⭐⭐⭐⭐ Marijke S. 
Echt super resultaten, precies waar ik naar op zoek was. Snel geleverd maar zonder pincet, maar de klantenservice stuurde binnen twee dagen een nieuwe op! 
 (geverifiëerde aankoop) 
28-03-2021
⭐⭐⭐⭐⭐ Stefanie N. 
Heel erg fijn, zit binnen een paar seconden op je ooglid, blijft de hele dag zitten zonder problemen!
 (geverifiëerde aankoop) 
28-03-2021
⭐⭐⭐⭐⭐ Eleonore v.d. M. 
Dit is een geweldig idee. Ik ging naar een plastisch chirurg voor mijn oogleden en de kosten van een operatie om een ​​klein stukje huid te verwijderen zijn te hoog voor mijn portemonnee. Dit is een geweldige oplossing. 
Powered By ClickFunnels.com